Choď na obsah Choď na menu

Animal Pak Powder - Universal Nutrition

7. 1. 2018

Animal Pak Powder je nový ochutený pak v práškovej forme vyvinutý špeciálne pre profesionálnych kulturistov. Animal Pak v tabletovej forme si získal na obrovskej popularite, a preto prišli odborníci s touto novou formou multivitamínu. Náš organizmus je naprojektovaný tak, aby získal všetko potrebné zo stravy. V momente, keď vám ide o masívne prírastky svalovej hmoty v šialenom tempe, potrebujete špeciálnu kombináciu mega dávky aminokyselín, vitamínov, minerálov, esenciálnych tukov, adaptogénov a enzýmov. Animal Pak má to, čo potrebujete. Keď vaše telo bombardujete nekonečnými tréningami alebo sa vystavujete drastickej kulturistickej diéte pre dotiahnutie formy, Animal Pak vám dodá mimo uvedených látok i ďalšie živiny, ktoré optimalizujú jeho účinky.

 

Animal Pak Powder Universal Nutrition

V roku 1981 biochemici a dietológovia objavili že "paky", alebo pakety individuálne naplnené kombináciou tabletiek a kapsúl sú dokonalým systémom podávania suplementov pre vzpieračov a kulturistov svetovej triedy, pre ktorých sú dôležité fungujúce, silné a kompletné riešenia. V roku 1983, po dvoch rokoch výskumu bol vyrobený prvý Animal Pak z produkčnej línie firmy UNIVERSAL, čím sa začala nová história. Od tejto doby uplynuli dve dekády, nespočetné skúšky zo strany iných firiem a Animal Pak je stále najlepšie predávaný kulturistický pak na svete!

 

Dnes spoločne s Animal Test, Animal Stak, Animal Cuts, Animal Nitro sa stal najpopulárnejším doplnkom medzi kulturistami "starej školy", teda tých, ktorých zaujíma len tvrdý tréning. Samostatne balené balíčky zaručujú, že ohromné množstvo účinných látok je možné prijať bez chýb a omylov. Animal je Tvoja voľba keď sa jedná o kompletné riešenie. Animal, to je voľba šampiónov.

 animal pak powder universal

 

Animal Pak Powder a jeho výhody

  • zvyšuje silu, pomáha rastu svalov
  • podporuje imunitný systém a celkové zdravie
  • všetky esenciálne živiny v jednom balíčku
  • urýchľuje regeneráciu a chráni telo
  • maximalizuje anabolické prostredie

 

Dávkovanie

Užívajte 1-2 odmerky s 150-300 ml vášho nápoja, buď pri raňajkách alebo inom jedle. Pre tých, ktorí súťažia alebo majú tréningy o vysokej intenzite, odporúčame 2 odmerky.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty (príchuť orange) 1 dávka (2 odmerky)
Kalórie 24 kcal
Sacharidy 3 g
   z toho vláknina 3 g
   z toho cukry < 1 g
Bielkoviny 3 g
Vitamín A 9900 IU
Vitamín C 1 g
Vitamín D 200 IU
Vitamín E 300 IU
Tiamín 19 mg
Riboflavín 19 mg
Niacín 31 mg
Vitamín B6 25 mg
Kyselina pteroylmonoglutamic 400 mcg
Vitamín B12 6 mcg
Biotín 300 mcg
Kyselina pantoténová 76 mg
Vápnik 170 mg
Fosfor 30 mg
Iód 150 mcg
Horčík 400 mg
Zinok 30 mg
Selén 50 mcg
Meď 600 mcg
Mangán 5 mg
Chróm 60 mcg
Draslík 45 mg
Komplex Aminokyselín
Alanín 147 mg
Arginín 450 mg
Kyselina asparágová 318 mg
Cystín 75 mg
Kyselina glutámová 364 mg
Glycín 56 mg
Glutamín 139 mg
Histidín 58 mg
Izoleucín 185 mg
Leucín 325 mg
Lyzín 269 mg
Metionín 62 mg
Fenylalanín 101 mg
Prolín 166 mg
Serín 140 mg
Threonín 191 mg
Tryptofán 49 mg
Tyrozín 88 mg
Valín 175 mg
Výkonnostný komplex
Uni-Pro Blend 3260 mg
Srvátkový izolát, pečeň, ženšen (koreň), hawthorne (plod), citrusové bioflavonoidy (šupka)
Karnitín 25 mg
Cholín bitartrát 250 mg
Inositol 125 mg
L-taurín 500 mg
Kyselina para-aminobenzoová 400 mg
Komplex antioxidantov
Koenzým Q10 5 mg
Extrakt z hroznových jadier 50 mg
Luteín 1 mg
Lykopén 1 mg
Extrakt z kôry borovice 200 mg
Riasa (celá rastlina) 10 mg
Zmes tráviacich enzýmov
Bromelaín 100 mg
Inulín 250 mg
Papaín 64 mg

 

Ďalšie zložky

Príchuť orange: Prírodné a umelé pomarančové a vanilkové arómy, kyselina citrónová, kyselina jablčná, l-arginín HCL, uhličitan vápenatý, oxid kremičitý, sukralóza, acesulfam draselný, l-karnitín tartrát, citrát vápenatý, yellow #5, lecitín, yellow #6.

 

Upozornenie

Doplnok stravy. So sladidlami, zdroj fenylalanínu, výrobok nie je vhodný pre osoby trpiace fenylketonúriou. Vhodné najmä pre športovcov. Vysoký obsah vitamínu A 3405 mikrogramov (nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy). Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti, dojčiace a tehotné ženy a osoby mladšie ako 18 rokov. Ide o silný doplnok stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, chráňte pred slnkom. Pred užívaním konzultuje so svojím lekárom, najmä ak užívate lieky na predpis. Prestaňte okamžite užívať, nezostane čas zaznamenáte nepriaznivé účinky. Neužívajte, ak nie ste v dobrej zdravotnej kondícii.

Alergénové upozornenie: Vyrobené v podniku, ktorý spracúva mlieko, sóju, vajcia, arašidy, orechy, ryby, kôrovce a pšenicu.