Choď na obsah Choď na menu

Spaľovač tukov Animal Cuts 42 sáčkov - Universal Nutrition

7. 1. 2018

Animal Cuts od Universal Nutrition je jedným z najobľúbenejších termogénnych spalovačov tuku. Je určený hlavne pre kulturistov, ktorí chcú svoje svaly vyrysovať jednoduchým, avšak bezpečným spôsobom. Neobsahuje látku epehedra, pri ktorej sa zistilo, že je neúčinná a môže byť niekedy dokonca až nebezpečná.

 

Animal Cuts

 

Tento spaľovač tuku poskytuje kombináciu látok, ako stimulanty štítnej žlazy, diuretiká a prírodné látky, ktoré podporujú termogenézu a zlepšujú náladu, no zároveň zlepšujú spalovanie tuku. Obsahuje zložky, ktoré podporujú spaľovanie tuku, potláčajú plynatosť, minimalizujú dopady inzulínovej rezistencie a napomáha opraviť poškodené neuro ransmitery, ktoré môžu viesť k depresii. Komplexné a univerzálny produkt Animal Cuts zodpovedá všetkým očakávaniam, ktoré sú kladené na spaľovače tuku. V každom paku nájdeme až 30 aktívnych účinných látok a počas 42 dní aplikujete každý deň do organizmu takmer 7500 mg čistej účinnej látky spaľujúcej tuky.

 

Účinné látky v Animal Cuts

1. termogénny komplex
2. lipotropný komplex
3. metabolický komplex
4. močopudný komplex
5. thyroidný komplex
6. posilňovač účinnosti inzulínu
7. regulátory nukleotidov
8. regulátory neurotransmiterov
9. a špeciálny TM komplex Animal Cuts


Animal Cuts je najsilnejší termogénny spaľovač tukov. Lipotropné účinné látky napomáhajú vylučovaniu mastných kyselín z pečene, ktoré spaľujete na energiu.

 

Spaľovač Animal Cuts

 

Animal Cuts a jeho výhody

  • Zlepšuje náladu
  • Podporuje efektívne spaľovanie tuku
  • Nespôsobuje nadúvanie
  • Výrazne vyrysovanie a vaskularita
  • Odvodňuje nadbytočnú vodu
  • Maximálny efekt schudnutia

 

Zloženie

Želatína, fosforečnan vápenatý, mikrokryštalická celulóza, stearát horečnatý, kyselina stearová, oxid titaničitý, FD&C Blue #1, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, FD&C Red #3, FD&C Yellow #5.

Alergény: Neobsahuje alergény.

 

Dávkovanie

3 týždne užívajte 2 balíčky denne. 1 balíček užite po prebudení a ďalší o 4-6 hodín neskôr. Po 3 týždňoch si dajte prestávku 1 týždeň a začnite znovu. Termogénny komplex je v červených kapsulách a diuretický komplex je v modrých kapsulách.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 1 dávka (1 sáčok)
Stimulant komplex 750 mg
Kofeín bezvodý, kolový orech, guarana, Yerba Mate, ketóny maliny, Coleus forskohlii.
Metabolic komlex 750 mg
Extrakt zo zeleného čaju (98% polyfenolov / 45% EGCG), extrakt z čaju Oolong (50% polyfenolov), extrakt z čierneho čaju (60% polyfenolov), extrakt z kávových zrniek (50% polyfenolov), extrakt z bieleho čaju (90% polyfenoly).
Thyroid komlex 350 mg
L-Tyrozín, extrakt z olivových listov (15% Oleuropein), Salvia Officinalis.
Water Shedding komlex 800 mg
Koreň púpavy (Taraxol, Taraxerol), Medvedica lekárska (list) (Arbutín, metyl-Arbutín), koreň Hydrange, list Buchu, plod Juniper Berry, semená zelera.
Nootropic komplex 500 mg
DMAE (Dimethylaminoethanol), Bacopa monnieri (Bacopasides A & B), ß-fenyletylamín (ß-PEA), Xanthinol nikotinát, Huperzine.
Cortisol Inhibiting komlex 300 mg
Extrakt z Ashwangandha (1.5% Withanolides), Rhodiola Rosea (Rosavins), SerinAid®, extrakt z kôry magnólie.
CCK Boosting komplex 300 mg
Cha-De-Bugre, Hoodia Gordonii, extrakt semien Jojoba (Simmondsin).
Bioavailability komplex 500 mg
Extrakt z koreňu zázvora (Gingerols, Shogaols), Cayenne, grep (6,7-Dihydroxybergamotín), Quercetin, Naringin (Citrus)*, Bioperine®. 

 

Upozornenie

Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí.  Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Produkt neužívajte ako náhradu rozmanitej stravy. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Prešlo testami na nezávadnosť voči ľudskému zdraviu. Užívanie konzultujte so svojim lekárom ak ste liečený alebo diagnostikovaný s nejakou chorobou a užívate liek na predpis alebo voľne predajný. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním.