Choď na obsah Choď na menu

Kĺbová výživa Animal Flex 44 balíčkov - Universal Nutrition

7. 1. 2018

Animal Flex 44 je kĺbová výživa a viacnásobný držiteľ ocenenia Suplement Awards. Každý balíček obsahuje pre vaše väzy, chrupavky a šľachy niekoľko podporných látokako:

  • komplex látok, ktoré budujú väzy a pomáhajú obnovovať tkanivo chrupaviek,
  • zložky zlepšujúce hydratáciu a mazanie kĺbových puzdier, ktoré ich chránia a to najmä pri dvíhaní ťažkých váh,
  • komplex substancií znižujúcich bolestivosť a zápal kĺbov, a taktiež umožňujúcih rehabilitáciu kĺbov a väzov,
  • komplex minerálov, ktoré udržiavajú kosti v optimálnej kondícii.

 animal flex universal nutrition

 

Biochemici a dietológovia už v roku 1981 objavili, že balíčky naplnené kombináciou tabliet a toboliek, sú vynikajúcim systémom podávania doplnkov výživy. Samostatne oddelené balíčky zaručujú, že toto enormné množstvo účinných látok môžete prijať bez akýchkoľvek chýb a omylov. Ak vám ide o skutočne kvalitnú suplementáciu pre vaše kĺby, je to rovnaká ako s ťažkým tréningom – v tomto prípade neexistuje iná možnosť.

 

V každom vrecúšku nájdete množstvo jedinečných komplexov účinných látok, ktoré boli vytvorené pre zdravie kĺbov. Tajomstvo tohto doplnku výživy je ukryté vo farmaceutickej spoločnosti, ktorá sa zaoberá výrobou liečiv pre rôzne druhy ochorení spojených s pohybovým ústrojenstvom. Spoločnosť Universal preto objednala u týchto farmaceutických mágov vytvorenie najúčinnejšieho suplementu na ochranu a regeneráciu kĺbov športovcov.

 

Animal Flex a jeho výhody

  • účinná a najpredávanejšia kĺbová výživa
  • extrémne posilňuje väzy, kĺby a šľachy
  • v jednom balíčku je presná dávka účinných zložiek na celý deň
  • je vhodný pre silové športy, a taktiež pre tých, ktorí potrebujú podporiť kĺby a väzivá
  • vhodný pre tých, ktorí majú problémy s kĺbmi
  • držiteľ viacerých ocenení Suplement Awards v kategórií najlepšia kĺbová výživa
 

Animal Flex - Universal Nutrition

 

Balenie

44 sáčkov 

 

Zloženie

Žraločia chrupavka, karob (rohovník), želatína, glycerín, sójový olej, čistená voda, stearát horečnatý, kyselina steárová

 

Dávkovanie

Odporúčame užívať 1 balíček denne. Obsah sa najlepšie vstrebe do tela, keď sa skonzumuje spolu s jedlom kedykoľvek v priebehu dňa.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 1 dávka (1 sáčok)
Kalórie 9 kcal
   kalórie z tukov 9 kcal
Tuk 1 g
Vitamín C (ako kyselina askorbová) 100 mg
Vitamín E (ako D-alfa-tokoferol menthylskcinát) 100 IU
Zinok (ako oxid zinočnatý) 15 mg
Selén (ako seleničitan sodný) 70 mcg
Mangán (ako síran mangánatý) 1 mg
Joint Construction Komplex 3000 mg
Glukosamín (ako HCI, Síran 2KCI), Methylsulfonymethane (MSM), Chondroitín sulfát A (CSA), Chondroitín sulfát C (CSC)
Joint Lubrication Komplex 1000 mg
Ľanový olej (50% alfa linolénovej kyseliny), Cetyl myristoleát Proprietárna zmes (Cetyl Myristoleaste, cetyl myristát, cetyl palmitát, cetylalkohol glycerol, cetylalkohol palmitoleát, oleát cetylalkohol), Kyselina hyalurónová
Joint Support Komplex 1000 mg
Extrakt z koreňa zázvora (Gingerols, Shogaols), Koreň z kurkumy (kurkumín), Boswellia (živica, kyselina boswellianová), Quercetin, Bromelain

 

Zložky

Fosforečnan vápenatý, maltodextrín, želatína, kyselina stearová, stearát horečnatý, čistená voda, mikrokryštalická celulóza, glycerín, oxid kremičitý, farbivo (karamel), farmaceutická glazúra. 

 

Upozornenie

Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Produkt neužívajte ako náhradu rozmanitej stravy. Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Prešlo testami na nezávadnosť voči ľudskému zdraviu. Užívanie konzultujte so svojim lekárom ak ste liečený alebo diagnostikovaný s nejakou chorobou a užívate liek na predpis alebo voľne predajný. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.