Choď na obsah Choď na menu

Matrix - Syntrax

7. 1. 2018

Matrix je proteín s revolučnou koncepciou získanou na základe mnohoročného výskumu. Jeho zloženie vychádza mimo iného aj zo štruktúry bielkovín ľudského materského mlieka, a to ako z hľadiska bioaktivity bielkovín, tak z hľadiska časovej dostupnosti vstrebávaných aminokyselín. MATRIX je horúcou novinkou na súčastnom svetovom trhu proteínových prípravkov a je jednou z najsilnejších legálnych formúl pre rast svalovej hmoty.

matrix protein

 

Všetky zložky proteínu  MATRIX sú spracované tak, že nie sú tepelne znehodnotené (denaturované) a zachovávajú si svoje bioaktívne vlastnosti, ktoré má iba úplne čerstvá bielkovina. Ultimatívna stráviteľnosť a silný anabolický účinok, ktorý je niekoľkonásobne vyšší oproti klasickým formám srvátkových proteínov. Proteín Matrix má maximálny anabolický potenciál. Pomer rýchlych bielkovín voči pomalým je v optimalizovanom pomere 1:3, čo je rovnaké ako v prípade bielkovín ľudského materského mlieka. Tento pomer v kombinácii s glutamínom peptidom ponúka ten najsilnejší anabolický potenciál pre ľudský organizmus.


Matrix a jeho výhody

  • revolučný prielom v oblasti kulturistiky – silný anabolický účinok, niekoľkonásobne vyšší oproti klasickým formám (srvátkové proteíny).
  • patentovaná bioaktívna zmes MATRIX
  • základná koncepcia MATRIX vychádza zo štruktúry ľudského materského mlieka, ktoré obsahuje rýchle bielkoviny v optimálnom pomere voči pomalým bielkovinám – konkrétne 3:1
  • všetky zložky MATRIX sú spracované tak, že nie sú tepelne znehodnotené, tým si zachovávajú rovnaké vlastnosti ako úplne čistá bielkovina!
  • venujte nám 8 týždňov a doprajeme Vám dramatický nárast svalovej hmoty

 

Zloženie

základ tvorí nedenaturovaný (bioaktívny) srvátkový proteín, nedenaturovaný (biaktívny) micelárny kazeín, nedenaturovaný (biaktívny) vaječný albumín a bioaktívne glutamínové peptidy vo voľnej forme (8,4 g v 100g!) Pozn: srvátková bielkovina je legislatívne zaradená v kategórii koncentrát, vďaka zachovanému obsahu bioaktívnych zložiek (peptidy, laktoferín atď..), avšak neobsahuje zvyšky laktózy ako klasický koncentrát.

 

Dávkovanie

Rozmiešajte jednu odmerku (35 g) Matrix v 3-4 dcl vody alebo nízkotučného mlieka. Dávkujte 2 až 3-krát denne. Najvhodnejšia doba je ihneď ráno na lačno, 20 min po tréningu a večer pred spaním.

 
Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 100 g
Energia 387,1 kcal
Bielkoviny 74,19 g
Sacharidy 9,68 g
Cholesterol 129,03 mg
Tuky 6,45 g
Draslík 870,97 mg
Sodík 483,87 mg

 

Aminokyselinový profil

Aminokyseliny 100 g
Izoleucín 5,8 g
Leucín 10,3 g
Lysín 8,7 g
Metionín 2,2 g
Fenylalanín 3,6 g
Threonín 6,4 g
Triptofán 1,9 g
Valín 6 g
Arginín 2,5 g
L-glutamín 8,4 g
L-hystidín 2,1 g

 

Upozornenie

Tento produkt je určený pre zdravých dospelých ľudí. Ak užívate akékoľvek lieky, o užívaní tohto produktu sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom. Nepoužívajte ak ste tehotná, chcete otehotnieť, alebo dojčíte. Prestaňte užívať, alebo sa poraďte so svojim lekárom ak na sebe spozorujete vedľajšie účinky. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Určené pre zvláštnu výživu. Nie je určené pre deti! Ukladajte mimo dosahu detí! Neobsahuje látky dopingového charakteru.

 

Skladujte na suchom a chladnom mieste, mimo dosah slnečného žiarenia starostlivo uzavreté! Skladujte mimo dosah malých detí. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním. Produkt bol spracovaný v prístrojoch, kde taktiež mohli byť spracované mlieko, sója, vajíčka, kôrovce, orechy, arašidy.