Choď na obsah Choď na menu

Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab

7. 1. 2018

Night protein + ZMA je nočný proteín s vysokým obsahom bielkovín (76%) v kombinácii so ZMA, ktorý je určený pre použitie pred spaním. Night protein + ZMA zahŕňa srvátkový proteínový koncentrát WPC a kazeinát vápenatý, čo sú bielkoviny s rôznou dobou trávenia, čím je zabezpečené ich postupné vstrebávanie počas dlhšej doby, či počas spánku. Bielkoviny sú nevyhnutné pre svalový rast. Vitamín B6 a horčík pomáhajú znížiť pocit únavy, zinok podporuje správnu funkciu proteosyntézy a udržiava hladinu testosterónu v krvi. Produkt je vhodný k správnej regenerácii a svalovému rastu.

 night protein + zma activlab

 

Night protein + ZMA a jeho výhody

  • unikátna kombinácia nočného proteínu a ZMA
  • znižuje pocit únavy
  • zaisťuje postupné vstrebávanie bielkovín
  • udržiava hladinu testosterónu
  • podporuje regeneráciu a svalový rast

 

Zloženie

Night Protein Blend (srvátkový proteínový koncentrát, kazeinát vápenatý), príchute, uhličitan horečnatý, regulátor kyslosti - kyselina citrónová, zahusťovadlo - E466, farbivá: E124 (chuť jogurt-čerešňa), E150c (chuť čokoláda, čokoláda mäta orech), E171 (chuť vanilka), sladidlá: E950 a E955, bisglycinát zinočnatý, pyridoxín hydrochlorid.

 

Dávkovanie

1 dávka predstavuje 30 g. Užívajte 1-3 dávky denne.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty v 100 g
Kalórie 34,9 kcal
Bielkoviny 76 g
Sacharidy 2,9 g
Tuky 3,7 g
Zinok 10 mg
Horčík 375 mg
Vitamín B6 1,4 mg

 

 

Upozornenie

Potravina na splnenie nárokov na výživu pri intenzívnej svalovej námahe, najmä pre športovcov. Potravina určená pre zvláštnu výživu - vhodná pre športovcov. Skladujte mimo dosahu detí! Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovajte v suchu a tme pri teplote 5-25 stupňov C. Výrobca neručí za škody spôsobené nesprávnym užívaním a skladovaním výrobku. V prípade zdravotných problémov sa pred užívaním poraďte s lekárom.

Alergénové upozornenie: Vyrobené v zariadení, ktoré môže tiež spracovávať vajcia, orechy, sezam, arašidy, ryby, kôrovce a pšeničné výrobky.