Choď na obsah Choď na menu

Proteín 100% Beef Concentrate - Scitec Nutrition

7. 1. 2018

100% Beef Concentrate je komplexný hydrolizovaný hovädzý proteín, získaný výlučne z čerstvého hovädzieho mäsa100% prírodný produkt bez pridania hormónov. Táto enzymaticky hydrolizovaná (predtrávená) hovädzia bielkovina, zaručuje dobré trávenie a rýchlu vstrebateľnosť. Je zdrojom všetkých druhov esenciálnych aminokyselín, vrátane tých, ktoré si náš organizmus nedokáže sám vytvoriť a je potrebné ich prijať z potravy.

 

Je vynikajúcou alternatívou voči mliečnemu proteínu a obzvlášť diskutovaným sójovým proteínom. Množstvu ľudí spôsobuje vážny problém intolerancia na laktózu alebo alergia na mlieko, kým iní nasledujú určitú formu paleolitickej diéty, pri ktorej sa niektoré produkty vylúčia a prioritu majú bielkovinové zdroje na podklade mäsa. Hovädzia bielkovina neobsahuje prídavok kreatínu.

 

Mnoho hovädzích bielkovinových proteínov má zlú chuť, no 100% Beef Concentrate je chutný a má výbornú rozpustnosť. Bielkoviny sú zdrojom dusíka a životu dôležitých aminokyselín, ktoré telo potrebuje k množeniu tkanív a ich udržiavaniu. Preto 100% Beef Concentrate prispieva k rastu a udržiavaniu svalov a tiež k zachovaniu zdravých kostí.

 

100% beef concetrate proteín hovädzí

 

100% Beff Concentrate proteín a jeho výhody

  • podporuje rast a regeneráciu svalov
  • udržiava svalovú hmotu
  • zachováva zdravé kosti
  • rýchle trávenie a vstrebateľnosť
  • obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny
  • lahodná chuť
 

Zloženie

Hydrolyzovaný hovädzí peptidový proteín, maltodextrín, príchute (čokoláda, mandľa), kakaový prášok (10 - 12%), emulgátor (sójový lecitín), dextróza, sacharóza, chlorid sodný, zahusťovadlo (xantánová guma), sladidlá (acesulfám K, sukralóza).
 
 100% beef concetrate proteín hovädzí
 

Dávkovanie

Zmiešajte 2/3 odmerky (30 g) s 250 ml vody a užite po tréningu.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty (príchuť almond-chocolate) 1 dávka (30 g)
Kalórie 114 kcal
Tuky 1,4 g
   z toho nasýtené 0,4 g
Sacharidy 6,2 g
   z toho cukry 2,1 g
Bielkoviny 19 g
Draslík 80 mg
Soľ < 0,5 g

 

Alergény

Obsahuje sójové zrná, mlieko alebo výrobky z nich

 

Cena je 9,99€ , objednávky odosielajte na e-mail objednavky@bodypro.sk